Over ons

JT Agro is een snelgroeiende,
post-patent, gewasbeschermingsbedrijf dat generieke producten levert.

We streven naar een eenvoudige en flexibele benadering om de belangrijke stappen te nemen om de toekomstige voedseluitdagingen van de wereld aan te gaan. We investeren in een portfolio van geregistreerde producten, beginnend bij technische synthese, ontwikkeling van formuleringen tot naleving van de regelgeving. Bovendien blijven we investeren in R&D om nieuwe oplossingen te creëren, omdat we er sterk van overtuigd zijn dat gewaswetenschap, in combinatie met nieuwe technologie, ons samen naar harmonie zal leiden.

Gezien het verlies van populaire pesticiden als gevolg van toegenomen toezicht door de regelgevende instanties, concentreert onze dochteronderneming, Cropthetics Ltd, zich om in korte tijd de nieuwste oplossingen op de markt te brengen waarvan het octrooi is verlopen. Dit zorgt ervoor dat boeren toegang hebben tot meer kosteneffectieve generieke producten die van dezelfde kwaliteit zijn, wat op zijn beurt hun investeringen in gewassen vermindert. 

In deze wereld is er plaats voor iedereen en is de goede aarde rijk; dus we houden er altijd rekening mee om voor ons milieu te zorgen. We willen allemaal leven vanuit elkaars welzijn en een omgeving creëren waarin onze toekomstige generaties een menswaardige wereld hebben om in te groeien.

Een Familiebedrijf

Werkzame stoffen vervaardigd door ons bedrijf

CATEGORY

Herbicide

Herbicide

Herbicide

Herbicide

PRODUCT NAME

Flufenacet

Dicamba

Bispyribac Sodium

Metamitron

CATEGORY

Fungicide

Fungicide

Fungicide

Fungicide

PRODUCT NAME

Fluazinam

Thifluzamide

Cyazofamid

Dithianon

CATEGORY

Insecticide

PRODUCT NAME

Flonicamid

JT Agro is snelgroeiend.

JT Agro is snelgroeiend.
Cropthetics Ltd is de 100% dochteronderneming van JT Agro Ltd.

It is the marketing arm for the registrations held in Europe. Cropthetics offers European based distributors generic priced products whilst maintaining the highest of quality. Cropthetics has the backing of not only a formulation plant but an active ingredient plant too within the family-owned group; which enables our group to shorten the supply and value chain.

We zullen onze bestaande en potentiële klanten zo goed mogelijk van dienst zijn door hen dichter bij de fabrikant van de goederen te brengen.

We zijn volledig toegewijd aan de Europese markt en behandelen deze met de hoogste prioriteit en daarom hebben we toegewijde landenmanagers ingeschakeld die zich uitsluitend richten op de introductie van onze producten, onze bedrijfsfilosofie en uitstekende service bieden aan onze bestaande en potentiële partners.

Widecover

Widecover was het eerste bedrijf dat in 1997 werd opgericht binnen de groep. Het was een sleutelrol om op te treden als een belangrijke inkooppartner in de wereldwijde agrochemische industrie. Widecover biedt ook effectieve financiële oplossingen en staat bekend om de inkoop van producten uit verschillende landen en regio’s om deze naar groepsmaatschappijen te kanaliseren en uiteindelijk producten te creëren met effectieve en redelijke prijzen. Onze inkoopteams in zowel India als China zijn nauw verbonden met de toeleveringsketen.

www.widecover.com

JT Agro

JT Agro Ltd lanceerde haar activiteiten in 2015 met als kernfocus het leveren van geformuleerde producten aan de Europese markt. Het bedrijf investeert continu in innovatieve mengsels voor registraties op Annex 2- en Annex 3-niveau. Momenteel heeft het bedrijf 81 registraties in 11 landen, met meer dan 100 registraties in de pijplijn in 18 landen. JT Agro investeert niet alleen in het verkrijgen van registraties, maar heeft zich ook gecommitteerd om haar bestaande registraties te beschermen, te behouden en te verlengen; zodat haar merken continu actief zijn in Europa voor onze distributiepartners om te verkopen.

www.jtagro-cropthetics.com

JT Grosvenor

JT Grovenor is een in het Verenigd Koninkrijk gevestigde formuleringsfabriek in de industrie van chemicaliën en gewasbeschermingsmiddelen. In 2019 werd de vorige handelsnaam “Grosvenor Chemicals” JT Grosvenor Ltd en zetten hun reputatie als experts in Agchem-formuleringen al meer dan 30 jaar voort. De huidige productieportfolio is sterk gericht op suspensieconcentraten, emulsieconcentraten en poedermenging met een breed scala aan fungiciden, herbiciden en insecticiden. JT Grosvenor investeert in andere vormen van formuleringen, naast de hierboven genoemde.

www.jtgrosvenor.co.uk

Cropthetics Nutrition

Naast de nicheactiviteit van gewasbescherming, heeft onze familiegroep voeding als hun kernfocus geïdentificeerd, aangezien deze markt veel hoger gewaardeerd wordt dan de gewasbeschermingsmarkt. Cropthetics Nutrition is opgericht om het belang van voeding centraal te stellen en werd opgericht om nieuwere technologieën zoals biologische producten, wateroplosbare meststoffen en micronutriënten te leveren aan boeren over de hele wereld. We hebben een ultramoderne fabriek opgezet in Bangalore, India, speciaal voor dit portfolio.

www.cropthetics-nutrition.com

Neem contact op

Section title.

Get In Touch

This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Menu